lauantai 20. huhtikuuta 2013

Pipokarnevaali

Meneillään on karnevaaliaika ja yritän laajentaa ilmaisukanavia.

Opinnoissani on meneillään kurssi nimeltä Ainedidaktinen kehitysprojekti. Opiskelukavereideni kehitysprojekti on Pipokarnevaali DIYHelsinki-blogissa. Ideana on tehdä pipo DIYHelsingin ohjeiden innostamana ja jakaa kuva pipostaan DIYHelsingin facebook-sivulla (tai siis "tutkia sosiaalisen median soveltuvuutta vuorovaikutteiseksi käsityönopetuksen kanavaksi").

TEHTY!

Lisäksi tietenkin kirjoittelen perjantai-illan ratoksi blogiini samasta aiheesta samalla kun kuuntelen seinäntakaisia syntymäpäiväjuhlia.

Paitsi että enpäs kirjoitakaan! Minun oma ainedidaktinen kehitysprojekti on nimittäin sen luonteinen, että nyt on syytä opetella käyttämään jotain elokuvatyökalua, joten teinki videon.




En uskalla antaa kyllä mitään takeita että tämä toimii, mutta tulipahan tehtyä.

Myös muita karnevaaleja on luvassa: viikon päästä 27.4. järjestetään ensimmäistä kertaa Korukarnevaali. Luvassa ainakin notkuvia myyntipöytiä täynnä koruja, asusteita ja korutarvikkeita, sekä työpajoja. Menkäähän tekemään löytöjä kevään juhliin!

5 kommenttia:

  1. Hieno video! Kiitos myös tuosta DIYHelsinki-linkistä. Siellä näkyvät kuvat ja ohjeet ovat niin selkeitä, että niistä saa helpolla opetusmateriaalia ja tuollainen pipo on sopiva produktikin kässänopetukseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös vain olekin selkeitä! Kyllä käsityötieteilijät osaa :) Annathan DIYHelsingille myös suoraan palautetta!

      Poista
  2. Löysin täältä blogista mahdottoman hyvää juttua pirtanauhoista! Itsekin olen kyseistä tekniikkaa vähän harjoitellut ja laitoin omasta jutustani linkin tänne, eihän haittaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tietenkään haittaa! Mukava kuulla että kirjoituksistani on ollut iloa! Jatkoa seuraa, kunhan taas on kunnolla aikaa bloggaillakin.

      Poista

Kertokaapa vaikka tarinoita, niistä mie tykkään.