maanantai 12. toukokuuta 2014

Pyörölukuarvonta
Kävi niin, että tänään olen blogannut 611 päivää ja blogini sivuja on katsottu noin 16,4 kertaa vuorokaudessa. Sehän tarkoittaa siis sitä, että tänään pyörähti kävijälaskurissa pyöreä luku 10000.
Sen kunniaksi järjestän arvonnan!


Ensin palkinnot.
 Arpaonnen suosima saa valita seuraavista toisen:

1) Minun kirjoman huoneentaulun valitsemallaan tekstillä, tai 
2) minun kirjoittaman blogitekstin valitsemastaan aiheesta.

Osallistuminen tapahtuu näin: Kommentoi tätä postausta keskiviikkoon 28.5. klo. 23.59 mennessä ja kerro kumman palkinnon haluaisit, sekä jos valitset palkinnon 1), niin mitä siinä lukisi, tai jos palkinnon 2) niin mikä olisi postauksen aihe. Jätä kommenttiin myös puumerkkisi ja jokin keino saada sinuun yhteyttä(kuten sähköpostiosoite), ellet kommentoi jollakin tavoin tunnistautuneena.

Ja koska aina on hyvä olla myös tapa tienata enemmän arpoja niin laitetaanpa vielä tällainen sääntö: Sitä useamman arvan saat, mitä useammin kommentoit, mutta joka kommentissa täytyy olla eri ehdotus huoneentauluksi tai jutun juureksi.

Oliko kylliksi epäselvää? Saa kysyä.
Mutta osallistumisaika alkaa än-yy-tee  NYT!

Ps. Älä hätäile, vaikka kommentti ei tulekaan heti näkyviin. Kaikki kommentit kulkevat minun hyväksynnän kautta, jotta yksikään niistä ei jäisi huomaamatta.

10 kommenttia:

 1. Huoneentaulu! Olen tässä viime aikoina katsellut maatiloja, koska maallemuuton ja kanojen ja lampaiden pidon haaveita näyttää olevan koko perheellä. Aika monissa kodeissa on sisustettu teippaamalla hölmöyksiä seinille, kuten "home is where the heart is" tai "eat your greens" tai "love" tai päällisin puolin itsestäänselvästi "home". Kukaan ei kirjoita seinälleen että "haistakaapa kuulkaa kaikki paska", vaikka aivan varmasti se tunne tulee jossain vaiheessa kotiin tai perheeseen liittyen. Maalla tuoksuu monella tapaa hyvälle: maalle, mullalle, ruoholle, savukaloille, hevosen sonnalle, merelle.. jos me joskus pääsemme täältä pois, voisin laittaa tuvan seinälle yhden hölmöyden, ja siinä lukisi: "haista ite!" Tottakai hyvin koristeellisilla alkukirjaimilla.

  VastaaPoista
 2. Mun pinterest-kokoelmasta löytyi Anulle sopiva ehdotus huoneentauluksi: "home is where them fuckers ain't". Ja kukkasia toki ympärille.

  VastaaPoista
 3. Osallistun kilpailuun toivomuksella huoneentaulusta (1). Olen teinivuosista asti fanittanut kirjailija Anni Polvaa Hän on tunnetuin Tiina-nuortenkirjoistaan, mutta hänen romaaninsa puhuttelivat minua eniten (ja omistankin aika hyvän kokoelman.

  Kirjat ovat sellaisia ajanvieteromaaneja, joissa on usein (öhöm siis aina) rakkaustarina. Kirjoilla on ihan mainioita nimiä, kuten vaikka Älähän änkee, Otan sinut, äkäpussi, Taisin erehtyä ovesta, Vihellä minulle Viki ja Rakasta minua hiukan. Olenkin ajatellut että niistä saisi hienoja huoneentauluja.

  Mielestäni paras huoneentaulu-kirjannimi (ja yleensäkin kirjan nimi, joka on usein mielessäni) on Polvan "Tule ja puserra" (tykkään puserruksista, ja tämän taulun avulla voisin saada niitä ehkä useammin). :)

  Ja koska suurin osa kirjojen kansista on punaisia, niin toivoisin huoneentauluun kirjontaan jotakin punaista.

  - Iina T.

  VastaaPoista
 4. Mie haluun kaiken :D
  Huoneentaulu: "Asioilla on tapana järjestyä."

  VastaaPoista
 5. Blogipostaus: Kansallispuvun syvin olemus ja kevein kosketus

  VastaaPoista
 6. Omaksi huoneentauluksi sopisi vaikkapa "you remind me today of a small mexican chihuahua".

  VastaaPoista
 7. Taikka "Stay Home Club". + kissan kuva.

  VastaaPoista
 8. Valitsen tietysti aineettoman vaihtoehdon :)

  Toivon kolmea eri postausta:

  1. En aivan ymmärtänyt sitä aiempaa juttua käyttämisen taidosta - toivoisin, että avaisit sitä lisää, koska se vaikutti mielenkiintoiselta näkökulmalta
  2. Ajatuksiasi museopedagogiikasta
  3. Seurasaari-raportti kesän lopulla: kävikö lopulta tylsäksi, tuliko jännetupen tulehdus jatkuvasta käsityön teosta, oliko muuten raskasta vaiko unelmatyö, mitä muuta funtsailit ;)

  VastaaPoista
 9. Mie osallistun siten, että annan lisä-äänen Maria Brandstakan Seurasaari-raportille.
  Toisaalta olisin halunnu sun tekemän huoneentaulun, mutta en oo muistanu tekstiä miettiä. Ja yhtäkkiä ei tuu mieleen muuta ko punarinta, muttei pelkkä kuva oo huoneentaulu ü

  VastaaPoista
 10. Mä osallistun tauluarvontaan tekstillä, joka muistuttaisi, koska pitää elää: "Nyt." Harkitsen myös muotoa "Elä nyt", mutta siinä olisi vähän ristiriitainen kaksoismerkitys. :D

  VastaaPoista

Kertokaapa vaikka tarinoita, niistä mie tykkään.