maanantai 19. elokuuta 2013

Taiteiden yö ja Käsityökortteli!

Tapahtumia, olkaatten hyvät.

Laululinnun suuri ilta lähestyy! Torstaina 22.8.2013 Helsingissä vietetään Taiteiden yötäja Annatalolla osoitteessa Annakatu 30 tapahtuu vaikka ties mitä! Muun muassa Annatalon pihamaalla on Tikke Tuuran Virkattu teltta, jonka äärellä on Kajahtaneitten kudelmien kokoontumisajot klo. 18-21, johon sisältyy Laululintu- yhteisöllinen performanssi klo. 18-20.

Kajahtaneitten kudelmien kokoontumisajoihin ovat kaikki tervetulleita. Paikalla on materiaalia ja välineitä, jotta voi esimerkiksi aloittaa kilpailutyönsä suunnittelun Kajahtaneitten kudelmien SM-kilpailuihin. Kilpailukutsu löytyy täältä: http://kajahtaneetkudelmat.wordpress.com/


Laululintu on yhteisöllinen virkkaus- ja lauluperformanssi, johon jokainen on tervetullut virkkaamaan Laululintua ja laulamaan samalla. Laulut ovat kansanmusiikkia, koska kun itse järjestää tapahtumia, niin saa järjestää juuri sellaisia mistä itse tykkää :) 
"Mieki olen sielä! Koska laulaminen vain on parempaa piirissä!"

Laululinnun äärellä esiintyy noin klo. 18.30 lauluryhmä Kiehinä. Kiehinä on Käpylän musiikkiopiston  kansanmusiikkilinjan energinen ja elämäniloinen lauluryhmä. Ryhmä on toiminut kohta kymmenen vuotta vaihtelevin kokoonpanoin ja sitä on alusta asti ohjannut Veera Voima. Uudet jäsenet ovat tervetulleita! (Yhteydenotot: veera.voima@kmo.fi).

Kaksi vuotta sitten, vuoden 2011 Taiteiden yössä Kiehinä esiintyi myös. Silloin Yle TV 2 järjesti Kansallisoopperan amfiteatterissa Hesperian puistossa Runokuorosodan, jossa Kiehinä esitti Aija Puurtisen johdolla Vilja-Tuulia Huotarisen runon, ja voitti! 


Spektaakkeleita siis luvassa! Tervetuloa! Vapaa pääsy!






Elokuun lopussa on luvassa lisää käsityöherkkua Helsingissä, kun Narinkkatorille nousee Käsityökortteli.

Käsityökortteli järjestetään nyt ensimmäistä kertaa ja idean äiti on Susanna Susannan työhuoneelta. Tapahtuma järjestetään talkoovoimin, ja tapahtumaa mainostamalla bloggarit voivat osallistua tuotepalkinnon arvontaan. Kilpailusta kerrotaan tarkemmin täällä: 

Käsityökortteliin osallistuu muun muassa Kansallispukuyrittäjä Soja. Hänen Sukkulalla ja neulalla- blogissa on myös meneillään arvonta, jossa voi voittaa lahjakortin Sojan Puotiin

1 kommentti:

  1. Kiitti linkistä, en ollut tuohon käsityökortteliin vielä törmännytkään.

    VastaaPoista

Kertokaapa vaikka tarinoita, niistä mie tykkään.