torstai 4. lokakuuta 2012

Hullun huivi

Kuvakertomus, jossa muistellaan jälleen menneitä.


Tämä on siitä harvinainen käsityö, että tästä on jäljellä suunnitelmakin.
Muistan, että luin fantasiakirjaa, jossa tärkeä henkilö oli Narri, eli The Fool. En muista kerrottiinko kirjassa kyseisen Hölmön käyttäneen myllynkivikaulusta, mutta suunnitelmasta päätellen ne ovat mielestäni liittyneet yhteen. Tämä tapahtui lukioaikojen lopussa/artesaaniaikojen alussa.

This is quite rare handicraft, because I still(after almost 10 years) have this scetch about my plans of the Fools scarf/The Ruff
Suunnitelma/luonnos. The sketch of the design.


Tuli aika näköinen. It looks like what I designed.


Sitten tuli juhlat! Ensin ajattelin pukeutuvani punahilkaksi, mutta sitten muistin, että minullahan on juuri sopiva asuste Juksaajalle!
We had a great fancy dress party! Seuraavia juhlia, joissa Hullun huivi oli sopiva asu, saatiinkin sitten odottaa monta vuotta, mutta koittihan sekin päivä viimein.
The Ruff had to wait for the next great party for many years.


After the party.

Aamu alkoi jo sarastaa, 
hiuksetkin hapsottaa. 
Ei ole asu kuosissa, 
kohta on juhlija unessa.

2 kommenttia:

  1. Ihanan anarkistinen huivi! Ei ole mitään syytä miksi kaiken pitäisi aina olla symmetristä, ja silti melkein kaikki huivimallitkin on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, enpäs ole tullut tuota ajatelleeksi vaikka tottahan se on! Eihän sillä symmetrisyydellä tosiaan ole juuri mitään virkaa tuollaisessa vaatteessa, joka puetaan sylttäämällä se ihan kasaan :)

      Poista

Kertokaapa vaikka tarinoita, niistä mie tykkään.